Kajian Penerimaan Pensyarah Terhadap Pengajaran Dan Pembelajaran Hadith Berbantukan Laman Web Al-durar Al-saniyyah - Syed Najihuddin Syed Hassan; Mohd Zohdi Mohd Amin; Syed Najmuddin Syed Hassan (Universiti Teknikal Malaysia Melaka, 2024)
Journal of Human Capital Development ISSN: 1985-7012 Vol. 7 No. 1 January - June 2014