Kajian Bibliometrik Terhadap Bahan Penerbitan Penyelidikan Berkaitan Delima: Ke Arah Penyelidikan Terkini Dalam Bidang Pengajian Islam - Khadher Ahmad Ahmad; Mohd Yakub @ Zulkifli Mohd Yusoff; Monika @ Munirah Abd Razzak; Mohd Asmadi Yakob; Nurulwahidah Fauzi; Khalijah Awang; Rozana Othman; Mohd Farhan Md Ariffin (UniSZA, Kuala Terengganu, 2024)
Non-Indexed Publication