Adab Ilmuwan Menurut Abu Hanifah (M.150h) Suntingan Ilmiah, Terjemahan Dan Analisis Wasiyyah Abi Hanifah Li Tilmidhih Yusuf Al-Samti - Mohd Anuar Mamat; Wan Suhaimi Wan Abdullah (Jabatan Akidah dan Pemikiran Islam, 2024)
Mohd Anuar & Wan Suhaimi, “Adab Ilmuwan menurut AbuHanifah,” Afkar Vol. 18 Issue 2 (2016) 43-102