Pendekatan Terapi Kecelaruan Obsessif Kompulsif Disorder (OCD) atau Waswas Melampau Menerusi Perspektif Al-Quran dan Hadith - Mohd Zahir Abdul Rahman; Mohd Zohdi Mohd Amin; Shah Rizul Izyan Zulkiply; Zul Azlin Razali; Robiatul Adawiyah Mohd@Amat (Fakulti Pengajian Peradaban Islam (FPPI) Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS), 2024)
Indexed by ERA