Terjemahan Kata Panggilan Bangsawan Dalam Wacana Al-quran: Penjelasan Dari Perspektif Pragmatik - Nasimah Abdullah; Nor Fazila Ab Hamid; Lubna Abd Rahman (Persatuan Penterjemah Malaysia, 2024)
3rd international CONFERENCE ON ISLAMIYYAT STUDIES (IRSYAD2017)