Kompetensi dan Prestasi Pegawai Sulh Wanita dalam Mengendalikan Kes Mal di Mahkamah Syariah - Ruzita Ramli; Ramizah Wan Muhammad; Dina Imam Supaat; Hasnizam Hashim (Penerbit Universiti Sultan Zainal Abidin, 2024)
Indexed by MyCite