Pembangunan Perisian Interaktif Audio Buku Pendidikan Islam Sekolah Menengah Kebangsaan (I-Talk Pismen): Satu Kajian Keperluan Bagi Murid Berkeperluan Khas Masalah Penglihatan - Nurutthoilah Mohd Nabil; Noornajihan Jaafar; Norakyairee Mohd Raus; Nursyahirah Wahidah Masrom (Zes Rokman Resources, 2024)
Non-Indexed Publication