Implikasi Ketagihan Media Sosial Terhadap Kesihatan Mental Remaja Semasa Pandemik Covid-19 - Abdul Rashid Bin Abdul Aziz; Mohd Faizal Bin Kasmani; Nor Hamizah Binti Ab Razak (Faculty of Social Sciences and Humanities, UKM, 2024)
Indexed by MyCite