Kesalahan Ortografi dan Implikasinya melalui Penulisan Esei Berpandu Pelajar Bukan Penutur Arab: Satu Kajian di Universiti Sains Islam Malaysia Authors Azlan Shaiful Baharum - Azlan Shaiful Baharum; Rosni Samah; Asma Abdul Rahman (UTM PUBLISHER, 2024)
Sains Humanika 14:2(2022), 1–11