Karakter Pengurus Projek Menurut Al-qur’an: Kajian Berdasarkan Surah Al-Mu’minun Ayat 1-11 - Musmuliadi Kamaruding; Mohd Zamrus Mohd Ali (UNISZA Universiti Sultan Zainal Abidin, 2024)
Indexed by MyCite