Keperluan pengklasifikasian hadith berdasarkan fasa Makkī dan Madanī dalam pemahaman teks hadith - Helimy Aris; Ahmad Sanusi Azmi; Nur Afifi Alit (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Indexed by MyCite/ERA