Sorotan literatur pelaksanaan wakalah dalam sistem perkhidmatan Islam di Malaysia menurut perspektif hukum Islam - Mohd Nazril Saad; Muhammad Safwan Harun; Muhammad Ikhlas Rosele (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Indexed by MyCite/ERA