Sejarah Dan Evolusi Maahad Tahfiz: Penggunaan Ict Dalam Transformasi Pembelajaran Tahfiz - Nor Hasanah Mohd Yusoff; Safinah Ismail; Hayati Husin; Nur Muizz Mohamed Salleh; Siti Mahfudzoh Mohd Hafiz (Academic Inspired Network, 2026)
Indexed by MYCITE