Pendidikan Teodisi Islam sebagai Wacana Dakwah: Analisis Pendekatan al-Būṭī dalam al-Insān wa ‘Adālah Allāh fī al-Arḍ - Nurhanisah Senin; Nazneen Ismail; Hamidun Mohamad Husin; Norsaleha Mohd Salleh; Mustafa Kamal Amat Misra; Sheikha Saidah Mohamad Najeeb Jarhom (Penerbit Universiti Islam Selangor, 2026)
Indexed by MyCite