Keperluan dan Rangka Model Kaunseling Islam bagi Mahasiswa Universiti: Satu Analisis Kualitatif - Nazneen Ismail; Nurzatil Ismah Azizan; Siti Mursyidah Mohd Zin; Nurhanisah Senin; Dharatun Nissa Puad Mohd Kari (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM Press), 2026)
Indexed by MyCite