Menggabungkan Teknologi Dan Tradisi: Kepentingan Kecerdasan Buatan Dalam meningkatkan Hafazan Al-Quran - Saeed Ibrahim Al-Namarneh; Sedek Ariffin; Khairul Anuar Mohamad; Siti Aminah Ahmad; Khalid Isa (Centre of Quranic Research (CQR), University of Malaya, 2026)
Indexed by SCOPUS / MYCITE