Peranan Wanita dalam Domain Kekeluargaan Menurut Hadis Sahih Al-Bukhariyy: Konseptualisasi Menerusi Pendekatan Ontologi - Noor Zytoon Binti Mohamad Ismail (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Matric: 3211420 (FPQS)