Faktor Kritikal Pelaksanaan Sistem Pengurusan Halal (Ms1900) Dalam Institusi Pengajian Tinggi Selepas Pasca Endemik Covid-19 - Hasan Al-Banna Mohamed; Siti Arni Basir; Elmi Baharuddin; Rayyan Cheong Tian Ming Abdullah; Mahazan Abdul Mutalib @ Talib (Global Academic Excellence (M) Sdn Bhd, 2026)
Indexed by MyCite