Pembuktian Forensik Digital Di Mahkamah Syariah: Kerangka Kebolehterimaan Dan Integriti Dalam Jenayah Syariah: Digital Forensics In The Shariah Court: Framework Of Evidentiary Admissibility And Integrity In Syariah Criminal Law - Tuan Muhammad Faris Hamzi Tuan Ibrahim; Mohamad Aniq Aiman Alias; Nasrul Hisyam Nor Muhamad; Ahmad Syukran Baharuddin (UIS Press, 2026)
Indexed by MYCITE