Peranan Hadis dalam Peningkatan Ulangan Hafazan Al-Quran:Analisis Dari Perspektif Motivasi Intrinsik dan Ekstrinsik dalam Kalangan Pelajar - Hayati Hussin; Abdul Rahim Ahmad; Muhammad Hafiz Saleh; Nurul Asiah Faseha Muhamad; Rohana Zakaria; Aslam Farah Selamat; Ahmad Baha' Mokhtar (Asian Scholar Network, 2026)
Indexed by MyCite