Media Madani dalam Era Industri 5.0: Integrasi Falsafah Islam dan Teori Komunikasi Awam - Nur Kareelawati Abd. Karim; Mohd Rushdan Mohd Jailani (Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia, 2026)
Non-Indexed Publication