Penilaian Semula Konsep Rogol Statutori di Malaysia: Analisis Perbandingan Syariah– Sivil terhadap Kerelaan, Paksaan dan Tanggungjawab Jenayah Remaja - Muhammad Nor Izzuddin Norizan; Muhammad Irfan Asyraf Ahmad; Muhammad Danish Irfan Mohd Azam; Muhammad Anas Mohd Shaiful Nizam; Mohd Harifadilah Rosidi (Intelligentia Resources, 2026)
Non-Indexed Publication