Persepsi Pelancong Muslim terhadap Aplikasi Realiti Luasan (AR) Berbahasa Arab Berasaskan Prinsip Etika Imam al-Ghazālī (1058-1111 M.) di Selangor, Malaysia - Mohammad Imran Ahmad; Mohd Norzi Nasir; Mohammad Najib Jaffar; Rafidah Haji Abdullah (Penerbit Universiti Islam Selangor, 2026)
Indexed by MYCITE