Pelancongan Digital Berteraskan Nilai: Potensi Aplikasi Realiti Luasan (Augmented Reality) Berbahasa Arab Untuk Pelancong Muslim di Selangor - Mohammad Imran Ahmad; Roslinda Ramli; Mohd Norzi Nasir; Mohammad Najib Jaffar; Juzlinda Mohd Ghazali (Penerbit Universiti Islam Selangor, 2026)
Indexed by MYCITE