Trend Penghilangan Nyawa Diri dalam Kalangan Masyarakat - Raihan Nasir; Amalina Amalin Abdullah; Nur Afiqah Nasuha Azlisham; Alysha Abdullah; Nurul Aliyah Izyan Abd Sukor (Lembaga Kajian Sosial Politik Aceh, 2026)
Non-Indexed Publication