Defects and Dilapidation of British Colonial Buildings in Negeri Sembilan, Malaysia - Nor Syahila Ab Rashid; Nur Aisyah Safwa Rashidi; Azhani Abd Manaf (UiTM Press, Universiti Teknologi MARA, 2026)
Indexed by MyCite