Aplikasi Artificial Intelligence (AI) dan Cabarannya Terhadap Generasi Z Pintar Berbakat dalam Menghayati Subjek Sejarah: Satu Kajian Kes - Muhammad Nafiz Muhadely; Ahmad Fuad Mohamad Amin; Nur Syuhada Mohd Surahbil; Nurqaisara Acme Mohd Zulfikar (Akademi Kajian Ketamadunan (AKK), 2026)
Non-Indexed Publication