Kewajipan Berpegang Kepada Mazhab: Memahami Bahaya Pemahaman “La Mazhaby” Dalam Konteks Masyarakat Era Globalisasi Dan Digitalisasi - Lukman Abdul Mutalib; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin; Baidar Mohammed Mohammed Hassan; Setiyawan Gunardi; Zulfaqar Mamat; Hasnizam Hashim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Non-Indexed Publication