Penerapan Nilai dan Adab dalam Manuskrip Melayu-Islam: Suatu Analisis Terhadap MSS 4291(A) Tahdhir Al-Walad - Mohd Anuar Mamat (Jabatan Usuluddin & Dakwah, Akademi Pengajian Islam, Universiti Malaya, Kuala Lumpur., 2026)
Tier 2- Indexed by SCOPUS