Kemuliaan Manusia dan Perspektif Maqasid Syariah dalam Strategi Kesihatan Digital bagi Pencegahan HIV: ART Dan Prep dalam Era Kecerdasan Buatan (AI) - Hasnizam Hashim; Muhammad Adib Hafiz Adam; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Ahmad Syukran Baharuddin (Intelligentia Resources, 2026)
Tier 4- Non-Indexed Publication