Kecenderungan Strategi Domestikasi dan Foreignisasi dalam Terjemahan Unsur Budaya Makanan: Analisis Novel Bainal Qasrain (Arab–Melayu) - Nur Faizzah Mohd Fuad; Arnida A. Bakar (Nun Gemilang, 2026)
Indexed by MyCite