Model Pelajar Pintar Dan Berbakat Menurut Al-Ghazali Dan Ibnu Khaldun: Suatu Pendekatan Konseptual Dalam Pendidikan Islam - Musa Mohamad; Ahmad Bazli Mohd Hilmi; Mohd Arubi Ismail; Mohd Zamrus Mohd Ali; Zulkarnin Zakaria; Mahiz Spawi (Global Academic Excellence (M) Sdn Bhd, 2026)
Indexed by MyCite