Tingkah Laku Prafilia sebagai Transgresi Moral: Tinjauan Kes di Malaysia dan Solusi Nabawi - Mohd Zahir Abdul Rahman; Muhammad Zulkifli Nor Azib; Muhammad Akmalludin Mohd Hamdan (© Universiti Putra Malaysia Press, 2026)
Tier 4 (Non-Indexed Publication)