Pondok Warga Emas; Tinjauan Pengalaman Penghuni Berdasarkan Ciri-Ciri Utama Komuniti Persaraan di Malaysia - Mashitah Abdul Mutalib; Intan Nadia Ghulam Khan; Nur Aina Abdulah; Farhana Mohamad Suhaimi; Dina Imam Supaat; Fadhlina Alias (Karya Ilham Publishing, 2026)
Tier 3 (Indexed by MyCite)