Sumbangan Wan Ainuddin Hilmi Abdullah dalam Bidang Tarannum Al-Quran di Malaysia - Anuar Hasin; Norazman Alias; Zainora Daud; Muhammad Lukman Ibrahim (Centre of Quranic Research (CQR), University of Malaya, 2026)
Tier 2