Pendekatan Tauhidik dalam Pengurusan Emosi Ibu Bapa yang Mempunyai Anak Berkeperluan Khas Menerusi Perspektif Risalah Al-Nur - Noornajihan Ja‘afar; Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Nadiah Ramlan; Rezki Perdani Sawai; Amnah Zanariah Abd Razak; Zunaidah Mohd. Marzuki; Zati Nazifah Abdul Rahim (Academic Inspired Network, 2026)
Tier 3 (Indexed in MyCite )