Metodologi penggunaan hadis: Tinjauan terhadap surah Al-Falaq dan Al-Kafirun dalam tafsir Juz 'Amma karangan Syeikh Jamain Abdul Murad - Muhammad Shollehin Mamat Pekri; Mohd Nor Adzhar Ibrahim; Zamrie Ibrahim @ Musa (Academic Inspired Network, 2026)
Tier 3