Tarbiyah Ruhiyah Menurut Wasiat Syeikh Abdul Salam Yassin: Asas Pembentukan Individu dan Gerakan Dakwah Islam - Norhasnira Ibrahim; Adnan Mohamed Abdullah Shalash; Helimy Aris; Muhammad Akmalludin Mohd Hamdan; Siti Mardhiyah Kamal Azhar; Syed Najihuddin Syed Hassan (Academic Inspired Network, 2026)
Tier 3