Konsep wasaṭiyyaṯ menurut Isyārāṯ al-I’jāz karya Badiuzzaman Said Nursi - Muhamad Ikhwan Aiman Iwan Kerisnawan; Noornajihan Jaafar; Norullisza Khosim (Academic Inspired Network, 2026)
Indexed by MyCite