Pendekatan tauhidik dalam pengurusan emosi ibu bapa yang mempunyai anak berkeperluan khas menerusi perspektif Risālah al-Nūr - Noornajihan Jaafar; Nurul Asiah Fasehah Muhamad; Nadiah Ramlan; Rezki Perdani Sawai; Amnah Zanariah Abd Razak; Zunaidah Mohd. Marzuki; Zati Nazifah Abdul Rahim (Academic Inspired Network, 2026)
Indexed by MyCite