Variasi Lafaz Makkah dalam al-Quran: Suatu Analisis Balaghah - Khairul Asyraf Mohd Nathir; Amani Nawi; Che Abdul Majid Che Omar (Faculty of Islamic Studies Universiti Kebangsaan Malaysia, 2026)
Tier 4 (Non Indexed Publication)