Analisis Keperluan Pembangunan Model Pencegahan Holistik Terhadap Pengaruh Gejala LGBT dalam Kalangan Remaja di Selangor - Noor Hafizah Mohd Haridi; Hayati Hussin; Norsaleha Saleh; Khairul Hamimah Mohammad Jodi; Mohd Ridhuan Mohd Jamil; Wan Mohd Al Faizee Wan Ab Rahman; Oo Cheng Keat (Nun Gemilang Ent, 2026)
Tier 3