Penggunaan Teknik ‘DR IF’ Dalam Membantu Pelajar Menentukan Arah Arus Aruhan Berpandukan Lembaran Digital - Muhamad Amin Najwan bin Muhamad Yusni; Chong Yoke Lai; Azmira Binti Mohd Hanafiah; Yap Lin Zee (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
International Conference of Language & Education (iLEC2025): Empowering Language and Education to Develop Madani Generation in the Era of Artificial Intelligence (AI) 17 & 18 November 2025 Organized by Universiti Sains Islam Malaysia