Gamifikasi Digital Dalam Pembelajaran Bahasa Arab: Pandangan Awal Pelajar Sebagai Panduan Reka Bentuk Permainan Mudah Alih - Siti Rosilawati Ramlan; Ghazali Zainuddin; Noor Azli Mohamed Masrop; Ahmad Syukri Adnan; Muhammad Sabri Sahrir; Md Ridzal Md Yusof (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
International Conference of Language & Education (iLEC2025): Empowering Language and Education to Develop Madani Generation in the Era of Artificial Intelligence (AI) 17 & 18 November 2025 Organized by Universiti Sains Islam Malaysia