Tipologi Linguistik dalam Strategi Terjemahan Kolokasi Politik daripada Bahasa Arab ke Bahasa Melayu: Kajian Kes “Global Sumud Flotila 2025” - Amani Nawi; Lubna Abd Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
International Conference of Language & Education (iLEC2025): Empowering Language and Education to Develop Madani Generation in the Era of Artificial Intelligence (AI) 17 & 18 November 2025 Organized by Universiti Sains Islam Malaysia