Pembangunan Modul Pembelajaran Puisi Arab Menggunakan Teknologi Realiti Terimbuh - Shamsul Aiman Mua’mar Shamsul Bahrin; Mohd Fauzi Abdul Hamid; Mohammad Azizie Aziz; Hamadallah Mohammad Salleh (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
International Conference of Language & Education (iLEC2025): Empowering Language and Education to Develop Madani Generation in the Era of Artificial Intelligence (AI) 17 & 18 November 2025 Organized by Universiti Sains Islam Malaysia