Perspektif Imam Ibn Kathir Mengenai Konflik Perceraian Dalam Pentafsiran Surah Al-Baqarah - Muhammad Yusry Affandy Md Isa; Nur Syazmiza Abdul Aziz (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Maʿālim Al-Qurʾān Wa Al-Sunnah, Volume 21 Issue 2 Page (112–136)