Penulisan Ilmu Takhrij Al-Hadith: Suatu Tinjauan Metode Integratif Bagi Penulisan Genre Usul Al-Takhrij - Mohd Yusuf Ismail (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Hadith Studies, Volume 10 Issue 2 Page (209–222)