Kedudukan Kaedah Talqahu Ummah Bil-Qabūl Dalam Kritikan Hadis : Perspektif Syeikh Abdul Fattah Abu Ghuddah - Muhammad Zubair Abd Halim; Muhammad Arif Yahya (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Hadith Studies, Volume 10 Issue 2 Page (196–208)