Penguatan Hadis Daif Dengan Persamaan Makna Ayat Al-Quran Menurut Muhaddithin - Ahmad Izzuddin Abu Bakar; Amran Abdul Halim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2026)
Journal of Hadith Studies, Volume 10 Issue 2 Page (150–159)